A+ R A-
  1. ВЫСШИЙ ДИВИЗИОН
  2. ВТОРОЙ ДИВИЗИОН
  3. ТРЕТИЙ ДИВИЗИОН
  4. ЧЕТВЕРТЫЙ ДИВИЗИОН
Прометей
Минские пингвины
БГУ
Гром

24.04.07 Петр Крышчык: “Здолелі выкарыстаць шанец”

Встреча «Ангары» и Onliner ожидалась с нетерпением и, несомненно, стала украшением седьмого тура. Да и могло ли быть иначе, если в очном поединке сошлись прямые конкуренты в борьбе за второе место в группе? В вязкой, но острой и бескомпромиссной борьбе победу вновь одержала «Ангара», не позволив сопернику взять реванш за первокруговое поражение. После матча играющий тренер «Ангары» Петр Крищик любезно согласился поделиться своими впечатлениями об игре с корреспондентом НБЛ Хабаровым Дмитрием.

Увы, но вновь приходится констатировать, что далеко не все баскетболисты считают необходимым общение в прессой… Жаль, ведь такие поступки не красят ни самих игроков, ни Лигу в целом. Вот и в данном случае игроки Onliner на просьбу об интервью в ответ лишь высказали несколько нелицеприятных слов в адрес судейства. Понимаем, что поражение в равной борьбе с равным соперником вряд ли добавляет положительных эмоций, но все же стоит уважать других. Оценивать же действия судейства мы не беремся. А вот играющий тренер «Ангары» Петр Крищик любезно согласился поделиться своими впечатлениями об игре с корреспондентом НБЛ Хабаровым Дмитрием.

bask7.jpg

-Петр, сення зноў была напружанная барацьба. За кошт чаго ўсе ж здолелі адолець суперніка?
-Я прашу прабачэння, але перш за ўсе хачу павіншаваць усіх аматараў баскетбола і ўсіх грамадзян са святам – Днем Волі. А што датычыцца гульні, то першая гульны з супернікам была ўсе ж цяжейшая – асабліва для мяне, бо ні тады, ні сення я не бый дастаткова падрыхтаваны, а сення яшчэ зноў пошкодзіў нашылоўку – мае старое пашкоджанне – было праблемма. Нам жа пашчасціла, змагаліся, але, лічу, што перш за ўсе Onliner самі аддалі нам перамогу на прыканцы гульні. І гэта адбылося начат не тады, калі пасыпаліся фалы, у тым ліку і тэхнічны, а раней. Скажам так: яны далі нам шанец, а мы здолелі яго выкарастаць.

-Добра. Калі за некалькі хвілін да канца чвэрці за пяты фол выдалілі капітана каманды Віталя Вайшэвіча, склалася уражанне, што Onliner здолее заця б перавесці гульню у овертайм...
-Ім вельмі непашанцавала, што у меня тады наогул не было фалоў і на прыканцы гульні я тройчы зафаліў, а супернікі не змаглі патрапіць у кошык.

-І такое пытанне. Каго б вам хацелася пабачыць у суперніках па плэй-оф з іншай падгруппы?
-Гэта не вельмі прафесійна выказваць такія пажаденні – Ліга ж аматарская. Я наогул не бачыў ні воднай каманды з іншай падгрупы, але ж менавітя я б вельмі хацеў сустрэцца з камандай “Зборная СССР”. Не ведаю, як да гэтага аднясуцца арганізатары гэтых спаборніцтваў, але я б выйшаў на гэтую гульню з надпісам на майцы “СССР – турма народаў!”, бо так лічу.

0 Плохо0
 

Добавить комментарий

Защитный код
Обновить

Пивовареная компания Beaver